Slide Webteksten. Redactionele artikelen. Blogs. Vlogs. Infographics. Nieuwsbrieven.
Noem het maar...
contentcreatie WIJ DOEN HET!

De kracht van artikelen, blogs en vlogs

Goed geschreven redactionele SEO artikelen en blogs leveren extra zoekverkeer naar je website. Deze waardevolle content wordt gevonden in Google en maakt de eigen website in totaliteit beter vindbaar. Het is niet verwonderlijk dat één artikel 50 tot 100 nieuwe bezoekers per maand oplevert.  Reken maar uit hoeveel bezoekers dat zijn per jaar.

Naast een goede vindbaarheid van deze redactionele SEO artikelen, kun je laten zien dat je deskundig bent binnen jouw vakgebied en/of een mening hebt die er toe doet. Onderstreep de identiteit van de organisatie!

SEO artikelen en SEO blogs laten schrijven

Voordelen redactionele SEO artikelen & blogs

  • Overtuig bezoekers door je expertise
  • Laat zien dat je website ‘leeft’
  • Word beter vindbaar op long-tail zoekwoorden en niches
  • Regelmatige plaatsing zorgt voor structurele vindbaarheid
  • Laat artikelen delen op Social media
  • Permanente stroom van bezoekers
  • Lage en eenmalige kosten per artikel

Wat is een redactioneel SEO artikel

Een redactioneel SEO artikel bevat een nieuwsbericht of een bruikbare tip voor jouw doelgroep. Het artikel wordt geplaatst op jouw website in het nieuws- of blogonderdeel. Artikelen bevatten 300 tot 400 woorden en worden volledig SEO geoptimaliseerd opgeleverd.

Redactionele SEO artikelen worden compleet opgeleverd

Elk opgeleverd artikel is direct klaar voor gebruik. De teksten zijn SEO geoptimaliseerd en opgemaakt. Dus inclusief url, meta data, afbeeldingen en met de juiste koppen (H1, H2 en H3). Wil je dat Netrespons het artikel toevoegt aan jouw website? Graag zelfs. Dit geeft zekerheid dat de teksten optimaal worden geplaatst.

Blogs & vlogs

Anders dan een redactioneel artikel, vertellen blogs en vlogs op een persoonlijke manier het verhaal. Hiervoor hanteren we verschillende formats. Word het een interview, een verslag van een beursbezoek of maak je een vlog vanaf de werkvloer.

Uitbesteden of zelf doen

Wil je blogs en vlogs zelf maken? Wij helpen je graag op weg. Om professionele vlogs te maken geven wij incompany cursussen vloggen via VlogStudio. Zakelijke trainingen op maat. Dus afgestemd op jullie doel en doelgroep.

Menu