Infographics

Overtuig je doelgroep met begrijpelijke infographics

Infographics zijn informatieve illustraties waarmee je jouw boodschap beknopt en overzichtelijk kan overbrengen. Infographics worden graag gelezen en gedeeld op social media.

Breng je merk onder de aandacht

Infographics bieden ruimte voor veel mogelijkheden.  Netrespons ontwerpt aantrekkelijke infographics en helpt bij het bepalen van het onderwerp.

Voorbeelden infographics

Hoe gebruik je infographics?

Overtuig je doelgroep met waardevolle informatie waar jij als expert veel van af weet en verwerk deze informatie in begrijpelijke infographics. Zorg dat de infographic past binnen de huisstijl. Vermeld onderaan je merknaam of logo als afzender. Vergeet niet je contactgegevens en url te vermelden.

Is jouw infographic af? Publiceer het op je website. Om optimaal te profiteren van de virale kracht, plaats je de infographic op de sociale media kanalen als: Facebook, Google+ en LinkedIn. Vergeet Pinterest niet. Pinterest is hét sociale netwerk waar infographics worden gelezen en gedeeld.

De voordelen van infographics

Internet staat bomvol met informatie. Hierdoor worden internetgebruikers selectiever in lezen van informatie. Met begrijpelijke infographics val je op en onderscheid je je door de boodschap beknopt en overzichtelijk te vertellen.

Drie redenen om gebruik te maken van begrijpelijke infographics:

  • Je valt op door kennis en professionaliteit
  • Je vergroot je bereik doordat infographics veelvuldig worden gedeeld via social media
  • Je vergroot je naamsbekendheid door je merknaam als afzender te gebruiken

Begrijpelijke infographics laten maken?

Ben je enthousiast over infographics? Breng dan jouw merk en website onder de aandacht van je doelgroep. Vertel ons jouw ideeën en we vertalen dit naar een aantrekkelijke en begrijpelijk infographic.

3 Voorbeelden van infographics
Menu
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?