Google Analytics: van eenvoudige tot complexe inrichting

Bijna elke website heeft op de achtergrond Google Analytics draaien. Waarschijnlijk die van jou ook. Om waardevolle informatie van bezoekers te kunnen meten is een standaard installatie niet voldoende.

Eenmalige inrichting: vanaf € 175,-
Je wilt het klik- en aankoopgedrag nauwkeurig in kaart hebben. In begrijpelijke rapportages. Daarom richt Netrespons Google Analytics of Google Data Studio op maat in voor slechts € 175,- eenmalig (vanaf prijs).

Google Analytics laten inrichten

Google Analytics gebruiken

Om van Google Analytics gebruik te kunnen maken dien je over een gmail account te beschikken. Meer weten? Google geeft op haar website instructies hoe je Google Analytics installeert.

Standaard functionaliteiten

Na installatie beschik je over de standaard functionaliteiten. Een lijst met functionaliteiten kan je lezen op de website van Google.

Google Analytics biedt zeer veel informatie. Zoveel zelfs dat het verwarrend kan worden. Wanneer je Google Analytics op maat laat inrichten krijg je een selectie van de  informatie te zien dat voor jou relevant is. Bekijk onder alle functionaliteiten zodra je Google Analytics op maat laat inrichten.

Dashboard downloaden

Maak gebruik van de gratis Google Analytics Dashboard sjablonen. Dit zijn voorgedefinieerde tabellen en grafieken rondom een specifiek onderwerp.

Maak gratis gebruik van deze sjablonen

Google Analytics inrichten op maat: Eenmalig € 175,- (vanaf)

Netrespons richt Google Analytics compleet en professioneel in. Geheel op maat en bevat alle onderstaande functionaliteiten. Geen verborgen kosten.

Dashboard op maat

Het dashboard toont alleen grafieken en tabellen die voor jou relevant zijn en wordt ingericht op jouw specifieke informatiebehoeften.

Doelenconfiguratie

Doelen en doelconversies worden op maat ingericht. In één oogopslag weet je hoe vaak een aanvraag, download of verkoop is gedaan.

Interne zoekopdrachten

Beschikt jouw website over een interne zoekfunctie? Alle interne zoekopdrachten worden bijgehouden en in een overzicht getoond.

SEO rapportage

Niet alle zoekopdrachten worden standaard getoond in Google Analytics. Een koppeling met Google Webmaster Tool geeft meer inzage welke zoekwoorden zijn gebruikt.

Rapportage per e-mail

Wekelijks en/of maandelijks ontvang je het (maatwerk) dashboard als PDF document per e-mail. Zo blijf je gegarandeerd op de hoogte van jouw websitebezoek.

IP-filtering

Voorkom dat het eigen bezoek en dat van medewerkers wordt opgenomen in de website analyse. IP-adressen (lees: gebruikers) die niet relevant zijn worden gefilterd.

Demografie en interessses

Leer je bezoekers beter kennen. Wat zijn hun interesses? Wat is hun leeftijd en geslacht? Met demografische en interesserapporten weet je het.

UserReport

Met UserReport kan je meningen van je gebruikers koppelen aan de data van Google Analytics. UserReport biedt hiervoor een unieke enquête en feedback tool.

Google Analytics inrichten voor webshops

Google Analytics biedt de mogelijkheid om heldere overzichten te creëren voor webshops. Welke producten zijn populair? Wat is de omzet per product of productgroep? En wat zijn de kosten geweest per kanaal? Kortom, wat is de ROI van je webshop?

Wanneer Google Analytics wordt ingericht voor webshops, krijg je standaard de functionaliteiten zoals genoemd hierboven. Vervolgens wordt de module geactiveerd die specifiek voor webshops is: E-commerce. Deze onmisbare module vertelt welke producten het best verkopen, de opbrengsten en het aantal producten per transactie en hoe lang het duurt voordat er een aankoop wordt gedaan.

Google Analytics inrichten voor webshops is afhankelijk van de omvang van de webshop. Netrespons kan al een inrichting verzorgen vanaf € 890,-

Menu
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?