Hotjar laat zien wat je gebruikers doen

Hotjar

Hotjar is de tool om je gebruikers beter te begrijpen hoe zij jouw website gebruiken. Met heatmaps, funnels en de visuele weergave van hun klikgedrag zie je hoe jouw website wordt gebruikt.

Hotjar achterhaalt hoe gebruikers je webteksten lezen.Het laat visueel zien tot hoever ze de SEO webteksten lezen en waar ze op klikken. NetRespons levert deze analyse standaard mee.

Hotjar analyse software
Hotjar Heatmaps

Heatmaps

Met een heatmap zie je webpagina’s van je website. Het bezoekersgedrag wordt geregistreerd en als warmte vlekken getoond. Rode vlekken tonen aan waar gebruikers op klikken.

Opnames klikgedrag

Met het opnemen van het klikgedrag van je gebruikers is het net alsof je over hun schouders mee kijkt. Het klikgedrag wordt getraceerd en je ziet hoe zij de muis gebruiken op je webpagina. Een ideale manier om een gevoel te krijgen hoe gebruikers omgaan met je website.

Hotjar gebruiken

Op dit moment is Hotjar het meest geschikte programma om bezoekersgedrag te analyseren. Wil je gratis Hotjar gebruiken? Dat kan. Met de Basic versie registreer je zonder kosten tot 2.000 pageviews per dag. Dat is ruim voldoende voor een kleine tot middelgrote website. Wil je meer? Dan zal je een maandelijks abonnement moeten afsluiten. In de tabel onder staan de prijzen van Hotjar.

× Hoe kan ik je helpen?