Wij laten zien dat jij de expert bent

Blogartikelen

Hoe overtuig je websitebezoekers dat ze met jou in contact moeten komen?  Juist! Met relevante en leerzame blogartikelen. Op persoonlijke wijze deel je jouw kennis en geef je antwoord op vragen. Met vaste regelmaat schrijven en publiceren we blogs. Inhoudelijk sterk. Leesbaar. En natuurlijk vindbaar in Google.

Blog artikelen laten schrijven

Voordelen van onze blogartikelen

 • Overtuig bezoekers van je expertise
 • Word steeds beter vindbaar in Google
 • Toename terugkerende webbezoekers
 • Uitzonderlijk hoge ROI
 • Ook inzetbaar als social posts

Werkwijze

Je wilt dat jouw organisatie serieus wordt genomen door de doelgroep. Dit betekent dat wij blog artikelen zullen moeten schrijven van hoog niveau. Een intake vooraf is dan noodzakelijk. Indien nodig stellen we een contentplan op en gaan aan de slag met schrijven op vaste momenten. Maandelijks analyseren en rapporteren we de werkzaamheden. Heel overzichtelijk dus.

Processtappen:

 1. Intake
 2. Contentstrategie
 3. Contentplanning
 4. Blog artikelen schrijven
 5. Plaatsing en/of distributie
 6. Analyse
 7. Periodieke evaluatie

Oplevering en plaatsing

Zelf doen

Elk opgeleverd artikel is direct klaar voor gebruik. De teksten zijn SEO geoptimaliseerd en opgemaakt. Dus inclusief url, meta data, afbeeldingen en met de juiste koppen (H1, H2 en H3). Wil je dat Netrespons het artikel toevoegt aan jouw website? Graag zelfs. Dit geeft zekerheid dat de teksten optimaal worden geplaatst.

Of laten doen

Een redactioneel SEO artikel bevat een nieuwsbericht of een bruikbare tip voor jouw doelgroep. Het artikel wordt geplaatst op jouw website in het nieuws- of blogonderdeel. Artikelen bevatten 300 tot 400 woorden en worden volledig SEO geoptimaliseerd opgeleverd.

Liever een vlog? Dat kan!

Wij beperken ons niet enkel tot blog artikelen, maar helpen onze klanten ook bij het maken van vlogs. Hiervoor bieden wij cursussen zakelijk vloggen, maar ook een complete filmcrew inhuren behoort tot de mogelijkheden. Onder de naam VlogStudio helpen wij bedrijven met zakelijk vloggen.

× Hoe kan ik je helpen?