Je website altijd up-to-date

Website beheer uitbesteden

Als ondernemer ben je vast niet dagelijks bezig met je website. Toch wil je jouw teksten en afbeeldingen actueel hebben. Wij nemen die taak uit handen. Of het nu om nieuwe blogs gaat, het schrijven van productteksten of het updaten van je WordPress website. Website beheer uitbesteden betekent voor ons:  ‘met toewijding eigenaar voelen van je site’.

Website beheer uitbesteden
Taken van website beheer

Beheertaken die we uitvoeren

Website beheer uitbesteden betekent bij ons dat we de regie van je overnemen. Het onderhoud van de site op zowel technisch vlak, maar ook het up-to-date houden van de content. Zo heb je geen omkijken en weet je dat het goed zit.

Dit is wat we doen

  • Paginateksten schrijven (SEO)
  • Blogartikelen schrijven en plaatsen (SEO)
  • Afbeeldingen bewerken
  • Gebruikersvriendelijkheid verbeteren
  • Technische updates (WordPress/CMS)
  • Google analytics

Kortom, we doen ECHT alles om jouw website als een zonnetje te laten draaien. Goed voor jou, je bezoekers en Google.

Kosten website beheer

Wij bieden website beheer zo flexibel mogelijk aan. Geen ingewikkelde pakketten met diensten waar je niet op zit te wachten. Je vertelt ons wat je wilt. Of dit nu eenmalige werkzaamheden zijn, of terugkerend. Hierover maken we duidelijke afspraken zodat je precies weet wat je krijgt en wat de kosten zijn. Geen onaangename verrassingen dus.

Ook beheren wij WordPress websites en voeren de nodige updates uit.

Ook voor technisch beheer

Ook voor technisch beheer van de website kun je bij ons terecht. We voeren beveiligingsupdates uit en installeren plug-ins voor verschillende CMS-en.

WordPress

De meeste websites die wij beheren doen we in WordPress. Heb je een WordPress website, dan kunnen wij het beheer direct overnemen en wanneer je wilt, aanpassingen doen en updates uitvoeren. Zelfs het bouwen behoort tot de mogelijkheid.

Waarom kiezen voor NetRespons

Je website beheer uitbesteden doe je niet zomaar. Je wilt dat de site in goede handen is. Vertrouwen en kunde zijn daarbij belangrijk. Ook al zijn wij geen groot bureau, wij werken voor zowel groot als klein. En dat doen we al meer dan 10 jaar.

Meerdere disciplines onder een dak

Onze achtergrond is online marketing. Doordat wij bezoekersgedrag analyseren weten we inmiddels wat werkt en niet werkt op websites. Op basis van deze kennis bouwen we de webpagina’s op: pagina-indeling, pakkende teksten en natuurlijk vindbaarheid in zoekmachines.

Taken en disciplines van website beheer
× Hoe kan ik je helpen?