Neem de regie over je eigen contentmarketing strategie

Workshop contentstrategie

Beleef in deze interactieve Workshop Contentmarketing de kracht van content. Ontdek wat nodig is om voor jouw organisatie de doelen te kunnen bereiken. Wie daarin de lead neemt en welke stappen leiden tot nieuwe en tevreden klanten of interacties. Deze workshop duurt een dagdeel en is geschikt voor  4-8 personen. 3 Thema’s:

  1. contentstrategie
  2. contentplanning
  3. contentcreatie & -distributie
Met de contentmarketing workshop leer je samen met collega's over contentstrategie en de uitvoering ervan.
content-marketing-workshop

A. Contentstrategie

Kernvraag is: hoe kan content ons helpen en kunnen we opvallen?  Willen we als  kennis experts worden erkend? En welke inspanningen moeten worden geleverd om dit te realiseren? Structureel en door wie? In een dagdeel behandelen we deze vragen en komen er antwoorden. En huiswerk. Zeer geschikt voor een management team. Met welk imago wil jouw organisatie geïdentificeerd worden?

B. Contentplanning

Vooruitzien is regeren met een content jaarplan, content kalender en project  management. Doelgroep denken, persona’s en concurrenten komen aan bod. Ook het meten van resultaten in dashboards. Wie gaat wat doen, wanneer en met welk budget? Binnen hoeveel dagen/weken gaan we beginnen? En zijn de website en de social kanalen al gereed? Een hele boeiende, interactieve sessie met duidelijke uitkomsten en huiswerk.

C. Contentcreatie en -publicatie

Uiteindelijk wordt hier de impact behaald. De rode draad uit de content kalender krijgt vorm in tekst en beeld; artikelen, blogs, vlogs, e-books, white papers, reportages, persberichten, alles komt aan bod. Want kwalitatieve en unieke content maakt het verschil. Welke collega’s worden ambassadeurs en verstevigen het fundament van de organisatie? Wat voor ondersteuning is nodig, zowel in tools, tijdelijke taakomschrijving als coaching en opleiding vanuit NetRespons? 

Over NetRespons

Content- en communicatiestrategie opstellen? NetRespons helpt. Van een onderbouwd strategisch plan tot en met uitvoering. Of je nu groot of klein bent, zorginstelling of Tech-bedrijf, NetRespons zorgt voor zichtbaarheid met resultaat.

Laat je informeren welke contentstrategie bij jouw organisatie past. Hoe je de doelgroep bereikt en bindt met waardevolle content. Samen bouwen aan langdurige relaties die jouw organisatie helpen groeien.

× Hoe kan ik je helpen?