Altijd een goede indruk achterlaten met actuele content

Contentbeheer

Vind je het moeilijk om overtuigende content te maken voor je website? Laat content door ons schrijven. Dit is wat we doen:

  • Webteksten schrijven
  • SEO proof
  • Indeling & opmaak
  • Conversie optimalisatie
Content van je website actueel houden

De kunst is om webteksten en andere content actueel te houden.

We vinden het vanzelfsprekend dat webteksten op websites die we bezoeken informatief en actueel zijn.

Helaas is dat vaak niet zo. Zo blijven teksten soms maanden-, zelfs jarenlang ongewijzigd en dat terwijl de organisatie wel verandert. Met als resultaat dat deze verouderde websites aan interesse verliezen bij de doelgroep en wegzakken uit de resultaten in zoekmachines.

Actuele SEO webteksten maken jouw website interessant voor de doelgroep… en zoekmachines.

Contentbeheer maakt je website fris en stralend

Het belang van goedgeschreven webteksten wordt vaak onderschat, maar het is misschien wel één van de belangrijkste communicatiemiddelen om te laten zien waar je voor staat, wie je doelgroep is en bepaalt of je wordt gevonden in zoekmachines.

Seo webteksten zijn belangrijk voor de vindbaarheid van je website

3. De doelgroep voelt zich aangesproken

Webteksten heb je nodig om in de juiste tone-of-voice te communiceren met de doelgroep. Is jouw doelgroep informeel, vaktechnisch georiënteerd of juist gevoelig voor trendy taalgebruik? Het kiezen van de juiste tone-of-voice zorgt er voor dat de doelgroep zich aangesproken en verbonden voelt en zal jouw organisatie verkiezen boven anderen.

4. Actuele websites worden onthouden en gedeeld

Websites met actuele en relevante webteksten worden beter onthouden en daarom herhaaldelijk bezocht. Wanneer de content van je website dusdanig interessant is voor bezoekers, wordt de website misschien wel toegevoegd aan de favorieten of gedeeld met vakgenoten of bekenden. Door contentmarketing slim in te zetten, wordt de naam beter onthouden.

1. Een actuele website wekt vertrouwen

Een website met informatie van meer dan een jaar oud roept vraagtekens op. Bestaat het bedrijf nog wel? Zullen ze ook zo gemakzuchtig zijn als ik met ze ga samenwerken? Voorkom daarom dat websitebezoekers stuiten op achterhaalde productinformatie en verwijzingen naar oud nieuws. Met een actuele website wek je vertrouwen en zijn je bezoekers sneller geneigd om terug te keren en contact te leggen.

2. SEO webteksten zorgen voor vindbaarheid

SEO webteksten bepalen voor het grootste deel de vindbaarheid in zoekmachines. Omdat zoekgedrag van je doelgroep, de eigen organisatie en het algoritme van zoekmachines continu wijzigen is het actueel houden en uitbreiden van SEO webteksten onmisbare activiteit.

We vinden het vanzelfsprekend dat webteksten op websites die we bezoeken informatief en actueel zijn.

Helaas is dat vaak niet zo. Zo blijven teksten soms maanden-, zelfs jarenlang ongewijzigd en dat terwijl de organisatie wel verandert. Met als resultaat dat deze verouderde websites aan interesse verliezen bij de doelgroep en wegzakken uit de resultaten in zoekmachines.

Actuele SEO webteksten maken jouw website interessant voor de doelgroep… en zoekmachines.

Ik zoek een SEO tekstschrijver

Ik zorg samen met jou dat je goede teksten krijgt op je website. Ongeacht het doel. Zo kunnen bestaande teksten worden herschreven. Natuurlijk kunnen ook geheel nieuwe teksten worden opgemaakt. Wil je jouw website regelmatig voorzien van nieuwsberichten? Ook dan kan je mij inzetten als SEO tekstschrijver. Ik heb voor verschillende bekende en minder bekende merken website teksten geschreven.

Wil je weten hoe ik als SEO tekstschrijver jou kan helpen? Mail mij jouw wensen. Ik zal in een beknopt voorstel vertellen wat Netrespons kan doen.

Een balans tussen leesbaarheid en vindbaarheid

Netrespons schrijft SEO webteksten voor websites en -shops. Van informatieve teksten tot pakkende productteksten. Ook voor nieuwsbrieven en blogartikelen ben je hier op het juiste adres. Elke webtekst die we schrijven voldoet aan de SEO normen en richtlijnen van zoekmachines.

SEO webteksten worden geschreven voor je doelgroep. Met één specifiek thema. Daarbij vergeet je natuurlijk niet het doel van de tekst. Zo krijg je een webpagina die relevant is voor je lezers. Zoekmachines beoordelen teksten ook op relevantie.

Zo krijg je een relevante tekst voor zowel je doelgroep als voor de zoekmachines.

SEO webteksten met een doel

Netrespons schrijft teksten vanuit een doel. Nadat de tekst is afgerond zal dit door de opdrachtgever worden beoordeeld. Nadat de tekst akkoord is, begint de ‘SEO magic’. De tekst zal worden geoptimaliseerd rondom één thema of zoekwoord. Zo krijg je een overtuigende tekst. Niet alleen voor je doelgroep, maar ook voor de zoekmachines.

Voordat ik uitleg wat Netrespons voor je kan doen, wil ik eerst hooggespannen verwachtingen temperen.

Hoe wordt jouw SEO tekst geschreven?

De eerste stap is het bepalen van het doel van de tekst. Namelijk een boodschap overbrengen op je lezer. Je wilt jouw lezer overtuigen van jouw product, dienst of mening. Dat is het uitgangspunt voor het schrijven van een tekst.

Netrespons helpt bij het bepalen van het doel van de tekst. Dit doel zal moeten passen binnen het hoger gestelde doel. En dat is het bestaan van je website. Heel belangrijk is dat je een duidelijke hiërarchie hebt in je website.

Een perfect SEO pagina in een slechte website is als een prachtige bladzijde in een slecht boek.

Abonnement of losse opdrachten

Netrespons kan op twee manier voor jou werken. Je kunt kiezen voor een abonnement of je verstrekt losse opdrachten.

Abonnement

Op afgesproken momenten worden er SEO webteksten opgeleverd. Dit kan bijvoorbeeld 1x per week of maand zijn.  Dit is handig als je wekelijks een nieuwsartikel wilt laten plaatsen op je website. Omdat je tijd vooraf gereserveerd hebt, weet je zeker dat je een artikel krijgt opgeleverd.

Losse opdrachten

Wil je incidenteel je teksten op je website laten aanpassen? Dan schrijft Netrespons in opdracht een SEO webtekst.

Goede teksten op je website bepalen voor een groot deel of website gelezen wordt. Namelijk, een tekst op een website die prettig geschreven is leest een stuk makkelijker. Maar wat is nu een goede tekst? Dat is afhankelijk van je doel. Schrijf je een tekst om je bezoekers te overtuigen en aan te zetten? Of schrijf je een nieuwsbericht?  In beide gevallen dien je rekening te houden met je SEO. Althans als je wilt dat je gevonden wordt met je website in zoekmachines als Google. En dat wil je.

× Hoe kan ik je helpen?