Bereik je doelgroep met contentdistributie

Je hebt een goed verhaal te vertellen. Maar hoe zorg je dat het de doelgroep bereikt? Met contentdistributie natuurlijk.

Wij schrijven niet alleen content, maar distribueren ook. Met contentdistributie plaatsen wij jouw verhaal op sites waar de doelgroep komt: vaksites, online magazines, brancheverenigingen… bedenk het maar.

Door warme contacten met redacties plaatsen wij jouw waardevolle content.

Delen door content distributie

Waar wordt je content geplaatst?

Teksten delen kan heel goed via nieuwsbrieven en op sociale media. Mooie en relevante artikelen op je website verdienen het om gelezen te worden. Deel je artikelen via nieuwsbrieven, sociale media en andere websites. Creëer een band met je doelgroep en verhoog het bezoek naar je website.

Waarom artikelen delen?

  • Je trekt meer bezoek naar je website
  • Je verwerft een betrouwbare status
  • Jouw doelgroep gaat jou volgen

Geschikte teksten om te delen

Handige tips en relevante nieuwsartikelen uit jouw branche is de perfecte content om te delen met jouw doelgroep. Het is informatie waar ze iets aan hebben en waar ze je dankbaar voor zijn. Deel je teksten via nieuwsbrieven en op sociale media.

Teksten delen via nieuwsbrieven

Het versturen van nieuwsbrieven blijkt nog steeds heel effectief. Stuur jouw abonnees relevante informatie en je zal merken dat het bezoek naar je website aanzienlijk stijgt. Netrespons helpt jou bij het opbouwen van een nieuwsbrievenbestand en het versturen van interessante nieuwsbrieven.

Teksten delen via sociale media

Sociale media is een goedkope en makkelijke manier om jouw doelgroep te bereiken. Deel artikelen en verzamel volgers. Nuttige artikelen zorgen voor meer bezoek naar jouw website.

Teksten delen via andere websites

Een goed geschreven artikel is aantrekkelijk voor andere website om te vermelden. Netrespons zorgt dat nieuwsartikelen worden verspreid om relevante nieuwssites in jouw branche.

Tips voor het delen van artikelen

  1. Schrijf relevante artikelen je doelgroep.
  2. Deel in juiste proporties. Voorkom spam.
  3. Vertel je doelgroep hoe wanneer je artikelen deelt.
× Hoe kan ik je helpen?